Over Hert Media

Wij geloven dat elke media-uiting, groot of klein, begint met de vraag waarom. Hert Media onderscheidt zich van andere training- en adviesbedrijven door een sterke focus op het inhoudelijke verhaal wat je te vertellen hebt: het hoe en waarom. Als je scherp voor ogen hebt wat je wilt overbrengen en wie je wilt bereiken, volgt de rest bijna vanzelf. Niet voor niets staan we er in de trainingssessies uitgebreid bij stil. Sociale media worden zo een uiterst krachtig instrument om je merkwaarde, visie of boodschap over te dragen en te versterken. Elk bericht, blog of campagne draagt dan bij aan de identiteit van je merk.

Oprichter en gezicht van Hert Media is trainer/journalist Gert Hindriks. Organisatietalent, kennis van de mediawereld, een brede belangstelling plus een aanstekelijk enthousiasme. Dat zijn in een paar woorden zijn persoon. Vanaf de opkomst van het internet heeft hij als journalist bij de VPRO steeds de grenzen verkend tussen de traditionele en opkomende media. Als redacteur, webredacteur, projectleider en eindredacteur van diverse nieuws- en achtergrondprogramma’s op NPO radio 1 heeft hij de nieuwe media omarmd en doelbewust ingezet om met het publiek in contact te komen. Die ervaring deelt hij nu met andere mediaprofessionals. Met workshops, trainingen en individuele coaching helpt hij bedrijven, organisaties en personen bij het uitstippelen van hun internetstrategie.

Oprichter en gezicht van Hert Media Gert Hindriks.

René van der Veer

Trainer en allround marketing- en communicatieprofessional

René van der Veer heeft als allround marketing- en communicatieprofessional meer dan 16 jaar ervaring in projectmanagement, key account management en het organiseren van evenementen. Hij begon zijn loopbaan bij één van Nederlands eerste online bureaus en is sindsdien altijd op zoek geweest naar nieuwe vormen van communicatie. Zo organiseerde hij in Rotterdam de hungry minds-diners: zakendiners waarbij per gang creatieve oplossingen werden gezocht voor actuele thema’s. Naast trainer bij Hert Media is René tutor Creative Marketing aan de Willem de Kooning Academie Hogeschool in Rotterdam.